Om Oss

Mykos Plattsättning AB är ett väletablerat Plattsättningsföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten inom platt- & kakelsättning, natursten och terrazzo vid nyproduktion, ombyggnation samt renoveringar. Företaget utför över spackling i allmäna utrymmen s.k. planspackling.

Totalentreprenör inom Plattsättning och Spackling
Mykos utför regelbundet totalentreprenader av badrum, plattsättning och spackling till fastighetsägare och de större byggföretag. Mykos siktar alltid på att överträffa kunden och beställarens förväntningar och vara en ledande aktör inom kvalitativ plattsättning.

Nöjda kunder & bra resultat
Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Mykos Plattsättning AB startades 1999 av Georgis och Anette Pantazakis. Under åren har vi vuxit och idag har vi ett 40-tal anställda. Företaget har en gedigen erfarenhet inom större arbeten inom plattsättning och vi ser fram emot möjligheten att utför kvalitativa helhetslösningar till kommersiella beställare, byggherrar och fastighetsägare.

Ordning och reda
Mykos Plattsättning AB har ID06 samt certifikat för badrum enligt BKR, Byggkeramikrådet. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.