Om Oss

Om Oss

Mykos Plattsättning AB är ett väletablerat Plattsättnings företag som utför alla vanligt förekommande arbeten inom platt & kakelsättning, natursten, terrazzo vid nyproduktion, ombyggnation samt renoveringar. Företaget utför över spackling i allmänna utrymmen s.k. planspackling.

Totalentreprenör 

Mykos utför regelbundet totalentreprenader av badrum, plattsättning, spackling till fastighetsägare och till de större byggföretagen. Mykos siktar alltid på att överträffa kunden och beställarens förväntningar samt vara en ledande aktör inom kvalitativ plattsättning.

Plattsättning & Spackling

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation ocj servicekänsla utvecklat verksamheten så vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Mykos Plattsättning AB startades 1999 av Georgis och Anette Pantazakis.

Nöjda kunder & bra resultat

Under åren har vi vuxit och idag har vi ett 40-tal anställda. Företaget har en gedigen erfarenhet inom större arbeten så som plattsättning och vi ser fram emot möjligheten att utför kvalitativa helhetslösningar till kommersiella beställare, byggherrar och fastighetsägare.

Ordning och reda

Mykos Plattsättning AB har ID06 samt certifikat för badrum enligt BKR, Byggkeramikrådet. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.